خیساندن کشمش چه خاصیتی دارد ؟ | فواید کمتر شناخته شده کشمش خیس شده
به گزارش روبرونیوز، کشمش حاوی مقدار مناسبی از فیبر، آنتیاکسیدان و انرژی است. فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و رشد غیرمعمول سلولها جلوگیری میکند و موجب کنترل قند خون در بدن میشود و همچنین برای درمان مشکلات معده و یبوست مفید است. مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور و بدن را تقویت میکند.
خیس کردن کشمش به مدت یک شب خواص بیشماری دارد؛ در این مطلب به برخی از فواید خیساندن کشمش به مدت کمتر از ۲۴ ساعت اشاره شده است. فقط مراقب باشید که مدت آن بیشتر نشود و بوی کشمش تغییر نکند.
خواص کشمش خیسانده
کشمش خیسانده غنی از آنتی اکسیدان است
کشمش به طور طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان است و خیساندن آن به آزادسازی بیشتر این ترکیبات کمک میکند. آنتی اکسیدانها به خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن کمک میکنند.
کشمش خیس خورده فشار خون را تنظیم میکند
از آنجا که کشمش مملو از پتاسیم است کمک میکند تا میزان نمک موجود در بدن متعادل و فشار خون تنظیم شود. جدای از آن، آنتی اکسیدانها و محتوای فیبر غذایی موجود در کشمش، سفتی رگهای خونی را کاهش میدهند و به کاهش سطح فشار خون کمک میکنند.
کشمش خیسانده یبوست را برطرف میکند
کشمش خیس شده منبع عالی از فیبر غذایی طبیعی است. به همین خاطر به عنوان یک ملین طبیعی در نظر گرفته میشود و به حرکت بهتر روده کمک و یبوست را برطرف میکند و سلامت روده را بهبود میبخشد.
کمک به درمان کم خونی با کشمش خیسانده
کشمش غنی از آهن است و در مقابل حاوی ترکیباتی است که می تواند جذب آهن را مهار کند. خیساندن کشمش ممکن است به کاهش سطح این ترکیبات کمک کند و جذب آهن و سایر مواد مغذی ضروری را بهبود بخشد. جدای از آن، خیساندن کشمش میتواند به تصفیه خون کمک کند.